Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous

Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous

Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous järjestetään 23.10.2021 hybriditapahtumana eli Helsingin messukeskuksessa ja etänä!

Syksyllä 2021 maailma valmistautuu sekä YK:n biodiversiteetti- että ilmastoneuvotteluihin ja siksi haluammekin neuvottelujen alla koota nuoria suomalaisia yhteen oppimaan ympäristökriiseistä alan huippuasiantuntijoilta, inspiroitumaan vaikuttamisesta sekä erityisesti nostamaan nuorten äänen esiin.

Kokouksessa alle 29-vuotiaat nuoret pääsevät kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja, pohtimaan ratkaisuja ilmaston ja luonnon ongemiin työpajoissa sekä tutustumaan tapoihin vaikuttaa yhdessä toisten nuorten kanssa.


Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous on tapahtuma nuorilta nuorille. Tapahtumaa ovat toteuttaneet nuorten ilmastodelegaatit yhdessä muiden nuorten kanssa.

Tapahtumaa sponsoroivat Ympäristöministeriö, Pohjolan Voima, Euroopan solidaarisuusjoukot ja Ilmatar. Lisäksi tapahtumaa tukevat nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ja nuorten Mock COP26 -ilmastosopimus.


Ilmoittaudu mukaan 6.10.2021 klo 23.59 mennessä!


Tiedotamme myös majoitus- ja kuljetusvaihtoehdoista. Tapahtuma on maksuton ja pääosin suomenkielinen

Seuraamme koronatilannetta ja viranomaisten ohjeistusta. Ilmoittautuneille lähetetään koronaohjeistus lähempänä tapahtumaa. Mikäli tapahtuman järjestäminen paikan päällä Helsingissä ei ole mahdollista, siirretään ohjelma etämoodiin.

Seuraa meitä!

Yhteystiedot:

Nuorten luonto- ja ilmastohuippukokous
Sähköposti: ilmastojaluontohuippari@gmail.com